De korte lijn van teler naar klant,
met passie voor ons product.

Verse blauwe bessen

Verse blauwe bessen worden het hele jaar door geleverd. Zowel gangbare als biologische blauwe bessen. abbGrowers is sinds 2017 SKAL gecertificeerd. Naast de blauwe bessen van onze eigen teelt uit Nederland en ServiĆ« wordt ook gebruikt gemaakt van de directe betrouwbare contacten die abbGrowers heeft met buitenlandse telers. Op deze manier blijven de lijnen kort van teler naar klant.

De versheid van het product is van groot belang. Het handhaven van de juiste temperatuur, de juiste koeling, is hierbij bepalend voor de kwaliteit. Daarom wordt in elke schakel van de keten dit nauwlettend in de gaten gehouden en gehandhaafd. 

De koeling en daarmee de versheid van het product is gegarandeerd. Vanaf de eerste stap tijdens de pluk van de blauwe bessen in het veld. Vervolgens de aanlevering bij de sorteer- en verpakkingshal van abbGrowers. Tot de laatste stap wanneer het product overgedragen wordt aan de vervoerder die levert bij de klant.

Hoogwaardig bessen invriezen - IQF

AbbGrowers is uw partner voor vries (verse) blauwe bessen; IQF (Individual Quick Frozen)

Een van onze sterke punten is vers invriezen, het hele jaar door beschikbaar, snel en veilig verpakken en hierdoor bewaren wij de natuurlijke gezonde eigenschappen van onze blauwe bessen. Geen verlies van smaakeigenschappen en voedingswaarden. AbbGrowers blauwe bessen zijn kampioen in antioxidanten, vitaminen en mineralen.
Onze diepvries fabriek beschikt over de modernste verpakkingslijnen, met nieuwste technologieƫn voor metaaldetectie en mogelijkheden om te sorteren op kleur, vorm en kwaliteit.
Wij verpakken en sorteren voor de voedingsmiddelen industrie, voor her verpakkers, bakkerij grondstoffen handel, foodservice en sap-, juice-, marmelade en smoothies fabrikanten.

Onze huidige verpakkingen: 10 kg. kartonnen doos, 15 kg. kartonnen doos en 25 kg. papierenzak.

abbGrowers gaat voor maximale klantentevredenheid. Wij streven ernaar onze klanten diepvries blauwe bessen aan te leveren die voldoen aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen. Onze productie omgevingen zijn gecertificeerd volgens internationaal erkende normen (BRC/IFS/KOSHER) en voldoen tegelijk aan de hoge food safety en HACCP normen.
We gaan steeds voor kwaliteit in woord en daad; het is een combinatie van onze jarenlange vakkennis op gebied van rassen en eigen teelt plantages, gedrevenheid en focus op smaak & hoogste kwaliteit.
We zijn teamspelers; we delen onze kennis en ervaringen graag met onze klanten voor een duurzame relatie.

Contactpersoon diepvriesbessen
Rubar Abbas

Verpakken standaard of naar wens

Wij leveren in elk gewenst gewicht en verpakking. Opties zijn bijvoorbeeld deksel of topseal, met of zonder inlegvel, clamshellbakjes tot shakers of bulkverpakking. De keuze voor topseal heeft als voordeel dat het product langer vers blijft omdat de microperforatie voor een optimale luchtsamenstelling zorgt in de schaal.

Daarnaast wordt op wens van de klant verpakking gemaakt of door de klant zelf aangeleverd. Graag adviseren wij u over de mogelijkheden

Verpakken met resultaat
uw bedrijfsnaam of merk in beeld?

Kwaliteit gewaarborgd en hoge traceability

Traceability van de producten is in het hele bedrijf en daar buiten gewaarborgd, van teler naar klant. Kwaliteitsnormen vastgelegd in de BRC certificering,  zijn doorgevoerd in het bedrijf zodat belangrijke spelers op de retailmarkt in binnen- en buitenland tot het klantenbestand van abbGrowers gerekend kunnen worden.

Asperges

Naast blauwe bessen beschikt abbGrowers ook over de mogelijkheden om asperges te  sorteren, verpakken en te vermarkten. Heeft u interesse, neem dan contact op met ons verkoopteam, tel. 077-2300004.

Contact

Wij horen graag uw vraag of verhaal. Heeft u interesse in een samenwerking als teler, of heeft u belangstelling voor onze blauwe bessen neem dan contact met ons op.

Ons team staat voor u klaar.