De korte lijn van teler naar klant,
met passie voor ons product.

Verse blauwe bessen

Verse blauwe bessen worden het hele jaar door geleverd. Zowel gangbare als biologische blauwe bessen. abbGrowers is sinds 2017 SKAL gecertificeerd. Naast de blauwe bessen van onze eigen teelt uit Nederland en Servië wordt ook gebruikt gemaakt van de directe betrouwbare contacten die abbGrowers heeft met buitenlandse telers. Op deze manier blijven de lijnen kort van teler naar klant.

De versheid van het product is van groot belang. Het handhaven van de juiste temperatuur, de juiste koeling, is hierbij bepalend voor de kwaliteit. Daarom wordt in elke schakel van de keten dit nauwlettend in de gaten gehouden en gehandhaafd. 

De koeling en daarmee de versheid van het product is gegarandeerd. Vanaf de eerste stap tijdens de pluk van de blauwe bessen in het veld. Vervolgens de aanlevering bij de sorteer- en verpakkingshal van abbGrowers. Tot de laatste stap wanneer het product overgedragen wordt aan de vervoerder die levert bij de klant.

Hoogwaardig bessen invriezen - IQF

Tijdens het sorteerproces komen blauwe bessen ter beschikking voor het IQF invriezen. Met IQF (Individual Quick Freezing) worden bessen los ingevroren en zijn in vele voedselverwerkende bedrijven een welkome aanvulling.

Verwerkte blauwe bessen

Niet alleen verse blauwe bessen of ingevroren bessen maar ook verwerkte producten zoals sap en jam maken deel uit van het leveringsaanbod van abbGrowers. B-berry het eigen kwaliteitsmerk is hierin een onderscheidend topproduct door smaak en kwaliteit gebaseerd op een 100% blauwe bessen gehalte. Voor grote volumes kunt u met ons contact opnemen. Voor meer informatie over deze unieke blauwe bessen producten kunt u ook informatie vinden op de eigen website van b-berry.

Contactpersoon verwerkte blauwe bessen
Guus Coppus

Innovatief sorteren

Sorteren en verpakken van verse blauwe bessen en asperges is de kern business van abbGrowers. Er wordt gebruik gemaakt van de modernste machines en de technologische innovatieve ontwikkelingen op het gebied van sorteren en verpakken worden nauw gevolgd. Zo kan er worden ingespeeld op de wens van de klant om te zorgen voor hoge kwalitatieve houdbaarheid.

Verpakken standaard of naar wens

Standaard verpakkingsvormen variëren van punnets in 125, 150, 200 en 250 gram voorzien van deksel of topseal, met of zonder inlegvel, clamshellbakjes tot shakers of bulkverpakking. De keuze voor topseal heeft als voordeel dat het product langer vers blijft omdat de microperforatie voor een optimale luchtsamenstelling zorgt in de schaal.

Daarnaast wordt op wens van de klant verpakking gemaakt of door de klant zelf aangeleverd.

Verpakken met resultaat
uw bedrijfsnaam of merk in beeld?

Kwaliteit gewaarborgd en hoge traceability

Traceability van de producten is in het hele bedrijf en daar buiten gewaarborgd, van teler naar klant. Kwaliteitsnormen vastgelegd in de BRC certificering,  zijn doorgevoerd in het bedrijf zodat belangrijke spelers op de retailmarkt in binnen- en buitenland tot het klantenbestand van abbGrowers gerekend kunnen worden.

Asperges

Naast blauwe bessen beschikt abbGrowers ook over de mogelijkheden om asperges te  sorteren, verpakken en te vermarkten. Heeft u interesse, neem dan contact op met ons verkoopteam, tel. 077-2300004.

Contact

Wij horen graag uw vraag of verhaal. Heeft u interesse in een samenwerking als teler, of heeft u belangstelling voor onze blauwe bessen neem dan contact met ons op.

Ons team staat voor u klaar.