De beste prijs, eerlijk & aandachtig samen met u bepaald.

Waarom?

Wij begrijpen de teler. Het telen van blauwe bessen zit in onze genen. Al sinds 1985 telen familiebedrijven Douven en Driessen,  blauwe bessen op grote schaal. Hierdoor hebben we kennis en passie voor de teelt.

abbGrowers in beeld

Kwaliteit & Innovatie

abbGrowers gaat met de grootste aandacht te werk bij het sorteren en verpakken van de door u aangeleverde blauwe bessen. Voor het sorteren en verpakken maken wij gebruik van technologische innovatieve ontwikkelingen. Wij werken hierbij met de modernste machines en blijven de markt daarvoor nauw volgen. Het hele proces vindt plaats onder de hoogste kwaliteitseisen, gewaarborgd met het kwaliteitssysteem BRC.

Internationaal

Ook telers uit bijvoorbeeld Servië hebben zich bij ons aangesloten, zij zijn aan ons verbonden in het bedrijf abbGrowers Servië. 
Wanneer u als teler interesse heeft om met abbGrowers samen te werken, bent u van harte welkom en gaan wij graag met u in gesprek.

Een eerlijke blik

Door onze kennis over de teelt en de markt voor blauwe bessen kunnen wij het maximale rendement uit uw oogst halen. Lees de ervaringen van onze telers.

Teler Servië
Bekijk
Teler Spanje
Bekijk

Asperges

Naast blauwe bessen beschikt abbGrowers ook over de mogelijkheden om asperges te sorteren, verpakken en te vermarkten. Heeft u interesse, neem dan contact op met ons verkoopteam, tel. 077-2300004.

Contact

Wij horen graag uw vraag of verhaal. Heeft u interesse in een samenwerking als teler, of heeft u belangstelling voor onze blauwe bessen neem dan contact met ons op.

Ons team staat voor u klaar.