geschreven door abbGrowers

abbGrowers ambitieuze uitbreiding

De sorteer- en verpakkingscapaciteit van abbGrowers, die sinds 2015 in Horst is opgestart, is inmiddels uit haar jasje gegroeid.

Verbouwings- en uitbreidingsplannen liggen klaar en begin maart 2019 gaat de bouw beginnen. De huidige productiecapaciteit zal dan aanzienlijk gaan toenemen. Er komen 3 nieuwe sorteer/verpakkingslijnen bij naast de huidige 2 sorteer/verpakkingslijnen en de Marcolijn.

Met deze uitbreiding kan abbGrowers de blauwe bessen voor zowel haar grote klanten die grote volumes vragen als zowel de kleinere volumes voor de andere klanten vloeiend verwerken. Het omzetten van de lijnen voor de verschillende orders zorgt dan voor minder oponthoud en er kan nog sneller geschakeld worden.
Ook het kantoor zal worden gehuisvest bij de verpakkingshal, waarop 2 verdiepingen gebouwd worden. De verbouwing en uitbreiding zal zodanig worden uitgevoerd dat de huidige productie gewoon door kan gaan.

 

29-10-2018

Contact

Wij horen graag uw vraag of verhaal. Heeft u interesse in een samenwerking als teler, of heeft u belangstelling voor onze blauwe bessen neem dan contact met ons op.

Ons team staat voor u klaar.