Over abbGrowers

Onze naam abbGrowers B.V. zegt het al:  Asperges en Blauwe Bessen telen. Daarnaast zijn wij vanaf 2014 gespecialiseerd in sorteren en verpakken. Het telen van blauwe bessen zit in onze genen. Al sinds 1985 telen wij, de familiebedrijven Douven en Driessen, blauwe bessen op een grote oppervlakte. Daarnaast sluiten telers zich bij ons aan omdat wij met hen samen een eerlijke prijs afspreken. Elke teler bieden wij de beste prijs voor zijn product, rekening houdend met de klant.       

Ook telers uit bijvoorbeeld Servië hebben zich bij ons aangesloten, zij zijn aan ons verbonden in het bedrijf abbGrowers Servië. Wanneer u als teler interesse heeft om met abbGrowers samen te werken, bent u van harte welkom en gaan wij graag met u in gesprek.

abbGrowers sorteert en verpakt de door u geleverde blauwe bessen met de grootste aandacht. U bent bij ons verzekerd van de meest moderne, innovatieve technologie op het gebied van sorteren en verpakken. Het hele proces vindt plaats onder de hoogste kwaliteitseisen, gewaarborgd met het kwaliteitssysteem BRC. Bekijk ook onze bedrijfsfilm.