Over abbGrowers

Onze naam abbGrowers B.V. zegt het al:  Asperges en Blauwe Bessen Telen en daarnaast ook het sorteren en verpakken, daar zijn wij in gespecialiseerd sinds 2014. Het telen van blauwe bessen zit in onze genen. Al sinds 1985 telen wij, de familiebedrijven Douven en Driessen, blauwe bessen op een grote oppervlakte. Daarnaast sluiten telers zich bij ons aan omdat wij met hen samen een eerlijke prijs afspreken. Elke teler bieden wij de beste prijs voor zijn product, rekening houdend met de klant.       

Ook telers uit bijvoorbeeld Servië hebben zich bij ons aangesloten, zij zijn aan ons verbonden in het bedrijf abbGrowers Servië. Wanneer u als teler interesse heeft om met abbGrowers samen te werken, bent u van harte welkom en gaan wij graag met u in gesprek.

abbGrowers gaat met de grootste aandacht te werk bij het sorteren en verpakken van de door u aangeleverde blauwe bessen. U bent bij ons verzekerd van de meest moderne, innovatieve technologie op het gebied van sorteren en verpakken. Het hele proces vindt plaats onder de hoogste kwaliteitseisen, gewaarborgd met het kwaliteitssysteem BRC. Bekijk ook onze bedrijfsfilm.