geschreven door abbGrowers

Bezoek abbGrowers op Fruit Logistica

Op 7 t/m 9 februari staat abbGrowers op de Fruit Logistica beurs in Berlijn, hal 3.2 stand B-09. Graag nodigen wij u uit om ons hier te bezoeken.

Alles in 1 hand
Wij staan voor u klaar en kunnen u alles uitleggen en informeren over de mogelijkheden van het sorteren en verpakken van blauwe bessen en asperges. Wij leveren bessen uit eigen teelt en buiten het Nederlandse seizoen importeren wij. Zo kunnen wij het gehele jaar rond leveren.

To go market b-berry
Inspelend op de to go market hebben wij een meeneemverpakking in onze b-berry verpakkingslijn opgenomen en onlangs gelanceerd. Dit is een van de vele mogelijkheden die wij bieden. Ons verkoopteam: Fred Douven, Anneloes Engels en Huub Welles, staat voor u klaar en gaat graag met u in gesprek.

Bewerkte productlijn b-berry
Onze b-berry lijn van  bewerkte producten zoals jam, sap en likeur kunt u ter plaatse komen proeven. Mery Douven is onze specialist van deze kwaliteitsproducten.

Maak een afspraak met ons verkoopteam tel. 077-2300001
Hal 3.2 Stand B-09

16-1-2018

Contact

Wij horen graag uw vraag of verhaal. Heeft u interesse in een samenwerking als teler, of heeft u belangstelling voor onze blauwe bessen neem dan contact met ons op.

Ons team staat voor u klaar.