geschreven door abbGrowers

Bezoek abbGrowers op VEG

Op 20 en 21 Juni neemt abbGrowers deel aan het VEG evenement. Alles draait in de Onderzeebootloods op RDM Rotterdam om verse AGF-producten, met een mix van demonstraties, workshops, mini-seminars en stands. Het VEG is een activerend event van en voor AGF professionals, de Groente & Fruit helden, met een duidelijke focus op gespecialiseerde kanalen: groentespecialist, lokale retailer, foodservice, zorg & welzijn professionals en ‘influencers’. De koers van VEG is ‘product leadership’. Het laat zien wat smaak en gezondheid betekenen voor mensen of bijvoorbeeld maatschappelijke kosten. Het is twee dagen lang een plek waar creatie, lef en succes gemeenschappelijke delers zijn. Het bezoeken van VEG is gratis bij voorregistratie.
We nodigen u van harte uit op onze stand 176, bij interesse krijgt u van ons een registratiecode. Aanmelden via e-mail: suzanne@abbgrowers.com

5-6-2018

Contact

Wij horen graag uw vraag of verhaal. Heeft u interesse in een samenwerking als teler, of heeft u belangstelling voor onze blauwe bessen neem dan contact met ons op.

Ons team staat voor u klaar.