geschreven door abbGrowers

Blueberry-52: een uniek bessenproject in Oekraïne

abbGrowers uit Nederland, vertegenwoordigd door directeur Fred Douven, en Blue Berry uit Oekraïne, vertegenwoordigd door directeur Natalia Pukshyn, hebben een gezamenlijk project aangekondigd, genaamd 'Blueberry-52'. Het project draait om de jaarrond levering van verse blauwe bessen van hoge kwaliteit aan de Oekraïense consument.

Het bundelen van de ervaring van bedrijven die tegelijk producent en importeur van blauwe bessen zijn, maakt het mogelijk om best practices te introduceren bij het werken met het zachtfruit: van de keuze van leveranciers in verschillende landen, aandacht voor de kwaliteitsindicatoren van de bes, het naleven van de koudeketen bij de levering van bessen, uniformiteit van de levering.

De ontwikkeling van een consumptiecultuur van blauwe bessen in Oekraïne werd ondersteund door de strategische partner Blue Berry, de nationale keten Fozzy Group en internationale netwerken in Oekraïne Metro Cash & Carry en Auchan Oekraïne.

Bron: east-fruit.com

 

Contact

Wij horen graag uw vraag of verhaal. Heeft u interesse in een samenwerking als teler, of heeft u belangstelling voor onze blauwe bessen neem dan contact met ons op.

Ons team staat voor u klaar.