geschreven door abbGrowers

Ontmoet abbGrowers 21-22 mei 2019 op PLMA beurs Amsterdam

Ga met onze collega’s Fred Douven, Suzanne Douven en Huub Welles, in gesprek. Ontdek hoe wij uw huismerk of private label voor verse blauwe bessen en blauwe bessen sap professioneel kunnen ondersteunen als blauwe bessen telers en specialisten.

De ‘World of Private Label’ is dè internationale beurs waar foodproducenten en retail elkaar ontmoeten. Met meer dan 2600 exposanten en 60 nationale en regionale paviljoens en met meer dan 15000 trade professionals uit 115 landen is de PLMA een beurs die u niet mag missen als u actief bent in de food.
Ook dit jaar bundelen een aantal (Brabantse) bedrijven hun krachten door gezamenlijk deel aan de PLMA te nemen. Het zijn Larco Foods, Schouten Europe, Danvo Bakeries, Saucecompany, Baking Fun, Petfood Factory, Kaasmakerij Özgazi, HAK, ABB Growers, Four Seasons Food en Fortified RTE. Deze bedrijven en de Provincie Noord Brabant nodigen u graag uit voor een bezoek aan de PLMA en een ontvangst in het Brabantpaviljoen.

Tijd en locatie
Dinsdag 21 mei van 9.00-18.30 uur en woensdag 22 mei van 9.00-16.30 uur in de RAI Amsterdam.
Het Brabantpaviljoen bevindt zich in het Europa Plaza, Hal 14 (direct tegenover het Registration Center en de scan&go). abbGrowers vindt u in stand 317.

Aanmelden
Heeft u interesse om ons te bezoeken op de PLMA en bent u inkoper/retailer? Meld u dan aan via een mail aan info@abbgrowers.com Wij zorgen er voor dat u zich dan verder kunt registeren en een gratis entreekaartje (t.w.v. 225 euro) kunt bestellen. Het aantal vrijkaartjes is beperkt, dus wees er snel bij.

Contact

Wij horen graag uw vraag of verhaal. Heeft u interesse in een samenwerking als teler, of heeft u belangstelling voor onze blauwe bessen neem dan contact met ons op.

Ons team staat voor u klaar.