geschreven door abbGrowers

abbGrowers lanceert 100% puur blauwe bessensap in een nieuw jasje!

Komende tijd gaat abbGrowers, teler, versverpakker en sapproducent, volop aan de slag om een groter publiek bekend te maken met bberry juice. Hèt blauwe bessensap van 100% blauwe bessen. “We willen meer en meer mensen laten kennis maken met ons sap. Consumenten die grote waarde hechten aan een puur, smaakvol en gezond product zullen blij en verrast zijn door dit bberry juice, “vertelt Guus Coppus, de salesmanager van bberry.

Nieuwe uitstraling
“Is het sap nieuw? Nee, alleen het in de markt zetten en het aanboren van nieuwe kanalen hebben een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de nieuwe naam en uitstraling voor het al bekende sap: Premium bberry juice. Dit sap bekend vanwege de volle en diepe smaak verdiende een nieuw jasje. Daarnaast hebben we een lichtere, voor sommige consumenten een meer toegankelijker sap ontwikkeld, het standaard bberry sap. Dit lichtere sap, door een mix van verschillende rassen is te verkrijgen in de al bekende verpakking.

De nieuwe verpakking voor het Premium bberry juice, zowel fles, dop en etiket zijn geheel vernieuwd. Deze uitstraling past uitstekend op een mooi gedekte tafel of op een zonnig terras’’ vertelt Guus enthousiast.
“Wanneer je op zoek bent naar een alternatief voor een glas wijn tijdens een gezellig etentje, dan is dit bberry juice een mooi alternatief. Het blauwe bessensap kleurt fantastisch in je wijnglas. Sprankelende kleuren, meer dan 600 blauwe bessen komen als een smaak explosie uit deze fles.”

Premium en smaakbeleving
Het Premium bberry juice wordt gemaakt van speciaal geselecteerde rassen dat zorgt voor de volle en diepe smaak van blauwe bessen. Daarnaast verkopen we ook het al bekende standaard bberry sap dat wat lichter van smaak is en een gunstigere prijs heeft. Beide sappen zijn gemaakt van 100% blauwe bessen.

De puurheid van bberry
Het onderscheidende kenmerk van ons sap is dat het gemaakt is van 100% puur blauwe bessen. Daar waar anderen bijvoorbeeld appelsap toevoegen, is daar bij het Premium bberry juice en het standaard bberry sap geen sprake van. Hier is niets aan toegevoegd wat er niet in thuis hoort. Geen extra suikers, geen conserveringsmiddelen. Bberry is het meest pure sap van de blauwe bes en dat proef je. Alsof je langs de blauwe bessen struiken loopt, met het zonlicht over het veld, je steekt je hand uit en plukt een trosje bessen. Die smaak in dit flesje verse sap.

 

Voor meer informatie:
Guus Coppus
Salesmanager abbGrowers
guus@abbgrowers.com
tel. 077-2300004

Contact

Wij horen graag uw vraag of verhaal. Heeft u interesse in een samenwerking als teler, of heeft u belangstelling voor onze blauwe bessen neem dan contact met ons op.

Ons team staat voor u klaar.