geschreven door abbGrowers

Afscheid Hay Janssen, medeoprichter abbGrowers

Op 28 september heeft Hay Janssen (CFO) zijn afscheid van abbGrowers gevierd. Tijd voor ontspanning en reizen is aangebroken. Zijn pensioendatum was al enige tijd gepasseerd, maar de drijfveer om nog een mooie uitdaging aan te gaan met Theo en Fred Douven en Leon en Marcel Driessen zorgde voor nog zo’n 4 jaar met heel veel actie.

In 2014 begon abbGrowers een eigen sorteer- en verpakkingsbedrijf voor twee blauwe bessen teeltbedrijven (Douven Blauwe bessen B.V. en Driessen Blueberries B.V.) in Melderslo. De behoefte aan meer ketenregie, -transparantie en ketenverkorting, door o.a. uitsluiting van ketenpartners zonder expertise of toegevoegde waarde, heeft tot dit initiatief geleid om zelf te gaan vermarkten. Intussen is het telersnetwerk uitgebreid en zijn vele relaties gevolgd.

Hay Janssen als CFO was naast Fred Douven (CEO) de drijvende kracht bij de oprichting en het opbouwen van abbGrowers. Zijn hands on mentaliteit, financieel inzicht, visie en passie hebben het jonge bedrijf vorm gegeven. De resulterende forse groei van abbGrowers werd heel zichtbaar met de verhuizing van de verpakkingshal aan de Fabrieksstraat 6 naar de Handelstraat 8 in Horst dit jaar. Op de nieuwe locatie is voldoende ruimte om de productiecapaciteit minstens te vervijfvoudigen.

Wij bedanken Hay Janssen van harte voor de enorme bijdrage die hij heeft geleverd aan dit prachtige bedrijf. abbGrowers op een geheel nieuwe locatie met een enorme potentie, staat op de kaart!

Voor nadere informatie:
Jeannette Westdorp, abbGrowers 077-2300001 of info@abbgrowers.com

Contact

Wij horen graag uw vraag of verhaal. Heeft u interesse in een samenwerking als teler, of heeft u belangstelling voor onze blauwe bessen neem dan contact met ons op.

Ons team staat voor u klaar.