geschreven door abbGrowers

Uitbreiding Verkoop team abbGrowers met Guus Coppus en Manuel Rosenland

abbGrowers de teler, verpakker en sorteerder van blauwe bessen in Horst, voorziet haar klanten het hele jaar van verse blauwe bessen. De komende maand komt het abbGrowers verkoopteam op volle sterkte. Door uitbreiding van het team met twee zeer ervaren Sales Managers. Gezien de enorm toegenomen productiecapaciteit is deze uitbreiding ook hard nodig.

Manuel Rosenland is in oktober aan de slag gegaan bij abbGrowers als Sales Manager en verantwoordelijk voor het gehele Duitstalige gebied in Europa. De Duitse markt, maar ook Oostenrijk en Zwitserland zullen zijn werkgebied in het zachtfruit worden. Manuel heeft ruime ervaring in   bedrijfsleiding, business development, telervermarkting en in- en verkoop. Hij heeft gewerkt met levensmiddelenhandelaren, groothandelsbedrijven en Foodservice bedrijven. Lange tijd was Manuel werkzaam als bedrijfsleider in het eigen familiebedrijf Rosenland Groep in Duitsland en Spanje en daarna werkzaam als senior accountmanager bij Best Fresh Group.

Guus Coppus begint half november en hij is met zijn jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk een toevoeging aan het verkoopteam, waardoor over de gehele linie de verkoop van het sorteren en verpakken van blauwe bessen een enorme boost zal gaan krijgen.
Guus is 40 jaar werkzaam in de groente en fruit branche in vers, diepvries, conserven en convenience. Dit bij de firma’s JECO, HOLCO, Lutèce en recentelijk bij Greenyard Prepared Nederland en België. Hij heeft de groei meegemaakt van een bedrijf van kleine speler tot internationaal wereldconcern. abbGrowers is een ambitieus bedrijf en de ervaring en het netwerk van Guus komen dan ook uitstekend van pas.

De overstap naar abbGrowers is een nieuwe fase in zijn carrière; van het superfood champignons naar het “nieuwe“ superfood blauwe bessen! De abbGrowers vestiging in Horst en Guus zijn geen onbekenden van elkaar, want de supermoderne vestiging was voorheen de Lutèce champignonfabriek, door abbGrowers in 2019 aangekocht.

“Ik wil alles en iedereen goed leren kennen bij abbGrowers en meemaken hoe dit superfood blauwe bessen in de verpakkingen komt.  Het is nog wachten op mijn werkschoenen, dan ga ik de productie in om te leren en ervaren hoe abbGrowers met veel passie de blauwe bessen sorteert en verpakt voor de retail, foodservice en B2B klanten in Europa en daarbuiten”, aldus een enthousiaste Guus Coppus.

Voor nadere informatie:
Jeannette Westdorp, abbGrowers 077-2300001 of info@abbgrowers.com

Contact

Wij horen graag uw vraag of verhaal. Heeft u interesse in een samenwerking als teler, of heeft u belangstelling voor onze blauwe bessen neem dan contact met ons op.

Ons team staat voor u klaar.