geschreven door abbGrowers

Geef blauwe bessen cadeau als kerst- of relatiegeschenk

In een mooie strakke verpakking maakt u uw personeel of relaties tijdens de feestdagen blij met een heel mooi pakket van heerlijke sappen en wijnen van de blauwe bes. Een lekker en gezond product op ambachtelijke wijze gemaakt.

ABB Trading biedt naast blauwe bessensappen en zowel zoete als droge wijnen, ook nog een keur aan andere producten waarmee u het feestelijke pakket kunt samenstellen. Wat denkt u van heerlijke jam, siroop, likeur of sap van blauwe bessen?

Kies de combinatie die u wil, en ook verpakkingen zijn vrij te kiezen. Naast de mooie kartonnen doos die met 3 of 4 flessen gevuld kan worden kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor een meer landelijke uitstraling met mandje.

Voor meer informatie over dit assortiment van erkende streekproducten kijk op de website en neem contact met ons op tel. 077-2300004 of sales@abbgrowers.com

Contact

Wij horen graag uw vraag of verhaal. Heeft u interesse in een samenwerking als teler, of heeft u belangstelling voor onze blauwe bessen neem dan contact met ons op.

Ons team staat voor u klaar.