geschreven door abbGrowers

Overal gezond snoepen met B-Berry On the Go

ABB Growers introduceert nieuw blauw bessen concept b-berry

De uitstraling van het zachtfruit schap wordt een stuk aantrekkelijker als het aan de telers van ABB Growers ligt. Met de introductie van de b-berry lijn hebben de punnet verpakkingen een aantrekkelijke vormgeving gekregen en wordt een handige kleinverpakking voor de To Go markt geïntroduceerd.

De punnet verpakkingen van 125 gram tot 600 gram zijn voorzien van een printed film, ook wel topseal genoemd, met het aansprekende Blueby poppetje. De topseal reduceert bijna de helft aan plastic en is hierdoor milieu vriendelijker en goedkoper. Ook is het etiketteren hiermee overbodig. Samen met de aantrekkelijke verpakking verwacht ABB Growers hiermee een hoger rendement in het schap.

To Go markt
Met de introductie van drie kleinverpakkingen spelen de telers in op dé trend van het moment, snacking. De kleinverpakkingen bestaan uit hersluitbare containertjes die makkelijk zijn in het gebruik en zijn zo stevig dat ze het zachtfruit beschermen in de tas en lunchtrommel.

De Go Berry van 65 gram is een zoete en gezonde snack voor kinderen in de schoolpauzes, en de Fruit Snack met 140 gram eet lekker weg op kantoor. Voor ontbijt en dessert komt ABB Growers met Fresh Topping (220 gram) in een handige hersluitbare verpakking. Geen losse bessen meer in de koelkast en handig te doseren in de yoghurt of vla.

ABB Growers is het bedrijf opgericht door telers Douven en Driessen uit Limburg, die via ABB Growers hun bessen zelf verpakken en verkopen. Buiten het Nederlandse seizoen werkt ABB Growers samen met blauwe bessen telers over de gehele wereld, waardoor b-berry jaarrond beschikbaar is. Met volautomatische sorteerlijnen kan tot 2.500 kg per uur gesorteerd en verpakt worden. Ook maatsortering van de blauwe bessen is mogelijk, en dit is uniek voor Europa.

ABB Growers presenteert de b-berry lijn op de Amsterdam Produce Show op 17 november en het Nationaal Vers Congres in Bunnik op 21 november.

14-11-2017

Contact

Wij horen graag uw vraag of verhaal. Heeft u interesse in een samenwerking als teler, of heeft u belangstelling voor onze blauwe bessen neem dan contact met ons op.

Ons team staat voor u klaar.